Enmannsbandet StingRay underholder på LHL-Sykehuset Gardermoen

StingRay tilbake til LHL

Enmannsbandet tilbake til LHL-Sykehuset Gardermoen spre gode låter til “innsatte” og pårørende.

Det er jo alltid hyggelig å bli booket til samme sted igjen. Forrige gang jeg var på LHL sykehuset så var det litt lite folk fordi det var dagen før skjærtorsdag og mange var på perm. Denne gangen så det bedre! Allerede når jeg parkerte bilen utenfor sykehuset så jeg at det var langt mer trafikk. En hyggelig kar fra Fredrikstad gledet seg til underholdning, og tilbød seg å hjelpe meg inn med utstyret. Slikt setter vi spillemenn utrolig stor pris på! Nå var det ikke så innmari mye utstyr da, men alle monner drar.

Mellom spillejobber

Juni er en travel måned for spillemenn. Forrige helg spilte jeg og Nina i EVO Partyduo i bursdagsfest på Skeikampen. Og førstkommende lørdag skulle vi spille i bryllup på Aurskog. Det er jo flott, for da er man liksom skikkelig i drivet!

Emily, husbandet på LHL

Vel inne satt Emily Arcilla som vanlig bak flygelet og spilte rolige sanger. Atmosfæren var lun og god akkurat som sist, og folk hadde allerede begynt å samle seg i foajeen. Denne dagen skulle jeg ta ibruk ny gitarforsterker og jeg hadde med eget lydanlegg. Oppriggingen ble gjort mens Emily spilte. Musikk tæll arbe! 🙂 Lydprøve trengs ikke etter at mixere ble digitale 😉 Litt før kl 20 var jeg klar og tok en liten pust i bakken. Flere spurte “Når begynner du”? Kl. 21 sa jeg. Nei, det var visst feil, det var 20:30 og StingRay hadde bomma på tiden for første gang i sitt liv. Da var fint å være tidlig ute da…

Redd for å påføre sjokk

Musikken til Emily er såpass rolig at jeg var redd for å skremme folk når jeg satte igang. Følte nesten dem måtte få en advarsel, så jeg sa “Dere som ikke liker en trøkk må gjerne sette dere lenger unna høyttalerne, f.eks. ute på parkeringsplassen”! Da var isen brutt og jeg kunne dra igang. Publikumet på dette stedet er noe redusert. Man er jo ikke her uten grunn. Men sultne på musikk var de så absolutt! Aldersgruppen er type “voksen” og repertoaret deretter. Jeg serverte låter av Johnny Cash, Gasolin, Henning Kvitnes, Creedence, Jahn Teigen, The Animals o.l. Folk virket fornøyd for flere spurte når jeg kom tilbake. Dessverre er det slik her at de sjelden får høre samme artist igjen. Fordi de er her en begrenset tid og samme artist spiller ikke så ofte.