Enmannsbandet StingRay underholder på LHL Sykehuset Gardermoen askeonsdag 2019

StingRay står for underholdning på LHL-Sykehuset igjen.

Askeonsdag 2019 stod enmannsbandet StingRay for underholdingen på LHL-Sykehuset Gardermoen. Det var en del pasienter og pårørende der tross påskeferie. Ja, noen ganger har man ikke noe valg her i livet… Og da er det fint med underholdning ikke sant?

Stedet eies og driftes av pasientorganisasjonen LHL, som har 30 års erfaring innen sykehusdrift og rehabilitering. Atmosfæren er lun, alt er nytt, rent og ryddig. Stedet minner nok mer om hotell enn sykehus.

Emily, ei voksen dame fra Filippinene er ansvarlig for underholdning der, og hu underholder faktisk selv også! Hu satt ved pianoet og spilte da jeg kom inn. Hu fylte den svære foajeen med koselig ballader. Hun truet med å joine meg senere, men det ble beklageligvis ikke noe denne kvelden. Kanskje det skjer neste gang?

Denne kvelden hadde jeg med et mindre lydanlegg. Et Yamaha Stagepas 600 som jeg lånte fra jobben min Aurskog Elektriske. Jeg spiller med backingtracks i ryggen selvfølgelig, for det er min greie som enmannsband. Oppkobling gikk veldig greit, folk tok plass i sofaene, Emily var musikkpoliti. Jeg dro igang masse gamle Evergreens og var til og med innom litt rock’n roll som Rock and roll is king. Folk virket veldig fornøyde med underholdningen. Det var virkelig god stemning på LHL-sykehuset og allsangen satt løst. Dette er et sted jeg gjerne kommer tilbake til 🙂