Enmannsbandet StingRay på Amcar treff Finstadbru

StingRay spiller på Amcar-treff

Amcar og StingRay, dere skjønner sikkert koblingen 😉 Artistnavnet StingRay kom jo ikke helt uten grunn. Jeg har alltid likt amerikanske biler, og Chevrolet Corvette er min favoritt! Helt fra min far jobbet på General Motors i Lillestrøm har jeg hatt denne interessen. Jeg har fremdeles drøssevis med Amcarblader hjemme 🙂 Jeg har dessverre aldri hatt Amcar selv, men er sikker på at det kommer. Lyden av V8 og lukten av eksos er balsam for sjelen og burde vært på blå recept!)

Derfor var det litt kult å debutere som enmannsorkester på et slikt biltreff. «StingRay» spilte en time på treffet på Finstadbru i Aurskog. Treffet er arrangert av Aurskog Amcar Club. Jeg rigget meg til på en lastebil, med PA’n stående ute på bakken. Enkelt og greit!

Denne dagen strålte solen på Finstadbru stadion i Aurskog-Høland (Akerhus). Folk tuslet fornøyd rundt og tittet på kule biler som glinset i sola. Kaffi og vafler var det også å få kjøpt. Koselig!
Jeg fikk selvfølgelig nok av eyecandy sjøl også da jeg gikk rundt og tittet. Innmari mye flotte biler som glitret i sola. Biler i alle størrelser og av alle årganger 🙂

Arrangementet ligger fremdeles på Facebook, så dere kan sjekke det ut her.

Amcar-treff på Finstadbru i Aurskog - Enmannsbandet StingRay underholder på scenen.
Enmannsorkesteret StingRay spiller på Amcar-treff.